Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 2003, Guangzhou Yakeda υπαίθρια ταξίδια προϊόντα Co, ε.π.ε. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή των στρατιωτικών, στρατό και εξωτερική ταξιδιωτικών προϊόντων, όπως τακτικής γιλέκα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, στρατιωτική σακούλες, συσκευασίες ενυδάτωση σακίδιο, ιμάντες, επιγονατίδες, στολές, στρατιωτικές μπότες, σακίδια, τσάντες όπλο και ιμάντες όπλων. Βρισκόμαστε στο Guangzhou, Κίνα, με εύκολη πρόσβαση μεταφοράς. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με διεθνή πρότυπα ποιότητας και είναι ευγνώμονες σε μια ποικιλία από διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.


Καλύπτοντας μια περιοχή 2600 τετραγωνικά μέτρα, έχουμε τώρα πάνω από 200 εργαζόμενους, καυχώνται ένα ετήσιο ποσό πωλήσεων που υπερβαίνει USD1500000 και σήμερα εξάγει το 80% των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο.


Μας εξοπλισμένη εγκαταστάσεις και άριστο ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ικανοποίηση των σύνολο πελατών.


Ως αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας, έχουμε αποκτήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων φτάνοντας στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.