Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τακτικός σχεδιασμός σακιδίων

Sep 21, 2018

Το σχήμα του ιμάντα είναι απόλυτα εργονομικά σχεδιασμένο και καμπυλωτό σύμφωνα με τη θέση του λαιμού, του ώμου και του άξιδου.

Το εσωτερικό του ιμάντα ώμου έχει σχεδιαστεί με πλέγμα για την ενίσχυση της απόδοσης του αερισμού. Ο εσωτερικός ιμάντας είναι επενδεδυμένος με μαλακά μαξιλαράκια από καουτσούκ τυλιγμένα σε νάιλον ύφασμα, που όχι μόνο βελτιώνει την άνεση, αλλά διατηρεί την όψη όρθια.

Το σακίδιο χρησιμοποιείται επίσης στο πίσω μέρος του πλέγματος, βελτιώνοντας την άνεση του αερισμού. Ταυτόχρονα, υπάρχουν τρία κυρτά μαλακά μαξιλάρια στην πλάτη για να σχηματίσουν ένα κανάλι εξαερισμού, το οποίο ευνοεί τον εξαερισμό και την εφίδρωση.

Ένας κάδος δεξαμενής νερού σχεδιάστηκε στο πίσω μέρος του σακιδίου για την τοποθέτηση σάκων νερού. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα σημειωματάριο ευρείας οθόνης 14 ιντσών. Είναι πολύ ευέλικτο στη χρήση.

Στο μπροστινό μέρος του σακιδίου, ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά είναι η προσθήκη μιας τσέπης, που συνήθως χρησιμοποιείται για τη μεταφορά τρίποδων ή άλλων αντικειμένων.

Το τμήμα της ζώνης του σακιδίου έχει σχεδιαστεί με μια ανεξάρτητη ζώνη μέσης, η οποία μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και είναι βολική για τους χρήστες να τις χρησιμοποιούν υπό διάφορες συνθήκες.