Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

YAKEDA Μια μέρα έρευνας για το Yangon το Σαββατοκύριακο!

Nov 01, 2018

Η LLife κλέβει μια μέρα!
Πρώτα απ 'όλα, σας ευχαριστώ για την παλιά Βιρμανία και δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα την Κυριακή!

Την ίδια στιγμή, ευχαριστώ τον Zhao Jie, θυσιάστε τον πολύτιμο χρόνο της Κυριακής για να σας συνοδεύσει!

Ανοίξτε το παράθυρο το πρωί, η διάθεση είναι όμορφη, ανοίξτε μια νέα μέρα

Πηγαίνοντας να βασίζεστε σε φίλους! Zhao Jie ειδικά βρήκε μια όμορφη γυναίκα, ισχυρή: καθοδηγητικός οδηγός, συνοδευτικό φαγητό, συνοδευτικό ποτό, συνοδευτικό παιχνίδι, συνοδεύοντας τα ψώνια ως μια πανίσχυρη θεά!
Περιμένουμε στο λόμπι!

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, επέλεξα ένα σακίδιο που αναπτύχθηκε από το τμήμα σχεδιασμού Yakeda / YAKEDA, το οποίο είναι πρακτικό, ευέλικτο και βολικό!

Αμέσως μετά την περίοδο των βροχών, το γαλάζιο του ουρανού, χωρίς σύννεφα

Οι άνθρωποι και η φύση βρίσκονται σε αρμονία! Το κοπάδι των πουλιών είναι ζωοτροφές, και όλα τα ζώα περπατούν στο δρόμο.

Στο δρόμο της αυτο-οδήγησης στο δρόμο, μιλούν και γελούν, τα πρόσωπά τους είναι γεμάτα χαμόγελα.

Οι οδικές συνθήκες δεν είναι καλές, κυκλοφοριακή συμφόρηση, μικροί πωλητές στο δρόμο

Κάντε ένα διάλειμμα και δοκιμάστε το κονγκολέζικο χειροποίητο ρύζι στο βόρειο τμήμα του Κονγκό. Ταιριάξτε με: 103 είδη αρωματισμένων καρπό πάθους, και την παλιομοδίτικη μπύρα με καθαρότητα βύνης 6%.

Το πάρκο στο κέντρο της πόλης είναι πολύ μικρό. Η οικογένεια, φίλοι, φίλοι, καθισμένοι στο πάτωμα, μπάνιο στον ήλιο, καφές για πικνίκ, πολύ άνετα την Κυριακή.

Τα ερείπια της εκκλησίας κατά τη διάρκεια της βρετανικής αποικιοκρατίας

Κινεζικές επενδύσεις σε ξενοδοχεία επιχειρήσεων

Ο Άλφα, ο οποίος έχει πάντα εμμονή με, είναι γεμάτος δρόμους! Ο στρατηγός Zhao είπε ότι η Elfa της οικογένειάς της χρησιμοποιήθηκε για να αφαιρέσει το φορτίο στην πίσω σειρά.

Στο δρόμο, υπάρχουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Nissan. Σκέφτομαι το σύνθημα της Toyota στην ηπειρωτική χώρα: πρέπει να υπάρχει δρόμος προς το βουνό και πρέπει να υπάρχει μια Toyota στο δρόμο! Εδώ ένα SUV μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και ενθουσιασμού

Πηγαίνοντας στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Chinatown, πρόκειται να αγοράσω κάποιες καθημερινές ανάγκες, να ακονίζω τα μαχαίρια και να κόβω το ξύλο και να εξαργυρώσω το νόμισμα πριν από τα ψώνια.

Πολλές ξένες μάρκες έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Το εμπορικό κέντρο έχει μια καλή εμπειρία, έλεγχος ασφαλείας, γεμάτος αέρα! Αλλά δεν επικοινωνώ καλά με τον πωλητή που εργάζεται μόνο στη Βιρμανία.

Τα κινεζικά προϊόντα είναι αυτοδύναμα και τα προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα εδώ είναι πιο ακριβά! Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στο Βιετνάμ, στο Μπαγκλαντές και στην Καμπότζη είναι φθηνότερα, περιλαμβάνουν επιχειρηματικό φόρο και επί του παρόντος απαιτούν συναλλαγές σε μετρητά. Η Alipay και η WeChat δεν μπορούν να πληρώσουν.


Χρησιμοποιούμε την εμπειρία κινητής τηλεφωνίας: Big Brother, ασπρόμαυρη μπλε οθόνη, κάλυμμα flip, έξυπνη, 2G, 3G, 4G, 5G, το παλιό κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιείται μόνο για τρία χρόνια, λέγεται ότι υπάρχουν 7 κινητά τηλέφωνα στην τρέχουσα δέκα άτομα, δεν κινητό τηλέφωνο, να κατέχουν, πηγαίνετε απευθείας στο smartphone, 4G δίκτυο

Βρήκα μια μεγάλη μάρκα MK, την προέλευση του Βιετνάμ, καλή κουλτούρα μάρκας, μετά από ψώνια στο εμπορικό κέντρο, μόνο αυτός ο πωλητής μπορεί να επικοινωνήσει στα αγγλικά μαζί με τη Βιρμανία.

Ήμουν κουρασμένος στη μέση του απόγευμα, οι φίλοι μου διέταξαν τον καφέ, και έφερα τη δική μου κούπα, που ήταν μούσκεμα στην εγχώρια αγορά, φοβόμουν να απομακρυνθώ. Ο καφές που παράγεται από την ίδια την Μιανμάρ ήταν φθηνός και η Starbucks δεν μπόρεσε να ανοίξει την αγορά

Πηγαίνοντας στην Αγορά Μικρών Εμπορευμάτων της Yangon, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους πληρωμής.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα μικρά αγαθά και χειροτεχνία από την Κίνα, φυσικά, υπάρχουν πράγματα όπως ένα αγαθό και η μηχανουργική παραγωγή.

Η Μιανμάρ είναι πλούσια σε νεφρίτη, νεφρίτη, πολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, κεχριμπάρι, μαόνι ...

Blooming, λαμπερό, εκθαμβωτικό Bling Bling

ανατρέξτε στην τοπική μέθοδο πληρωμής μετρητών

Η χειρονομία της καταμέτρησης των χρημάτων είναι γρήγορη, ακριβής και

Το βράδυ, ο ήλιος δύει, επιλέγουμε αυτή τη φορά για να επισκεφτούμε τον Παγόδωρο Shwedagon

Η Μυανμάρ είναι μια βουδιστική χώρα, μια χώρα με πίστη πίστης, χωρίς κάλτσες, χωρίς παπούτσια, χωρίς φούστες, κοντά φούστες, κορυφαία όψη, βήμα προς βήμα προς τα σκαλοπάτια, οι Κινέζοι θέλουν 10,000 εισιτήρια kyat

Ο Βιρμανός ονομάζεται Παγόδας του Σβενταγκόν ως "Πύργος Rui Daguang" και το "Rui" στη βιρμανική γλώσσα σημαίνει "Χρυσή". Το "Daguang" είναι το αρχαίο όνομα της Yangon. Ο λαός της Βιρμανίας θεωρεί τον Παγόδωρο Shwedagon ως την υπερηφάνεια τους.

Η βάση της βάσης Jinta έχει μήκος 427 μέτρα. Υπάρχει ένα λεπτό μεταλλικό κάλυμμα στην κορυφή του πύργου. Υπάρχουν 1065 χρυσά κουδούνια, 420 ασημένια κουδούνια και 7000 σπάνιες κόκκινες και ζαφείρι τρυπάνια.

Ανάμεσά τους είναι ένα διάσημο χρυσό τρυπάνι χάλυβα που ζυγίζει 76 καράτια. Ο πύργος έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές και ο χρυσός έχει βάρος 7000 κιλά.

Στη Μυανμάρ, κανείς δεν ξέρει τον παγανισμό Shwedagon, ακριβώς όπως η Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου, η οποία περιβάλλει το Ναό του Ντατζίν. Υπάρχουν πολλοί μικροί πύργοι και ορδές των πιστών.

Υπάρχουν επίσης τρία ή πέντε άτομα που έχουν περάσει και έχουν δει μια ομάδα νεαρών μοναχών που οδηγείται από έναν μεγαλύτερο μοναχό και όλοι είναι ευσεβείς.

Η επίσκεψη στον παγανισμό Shwedagon ολοκληρώθηκε, η νύχτα έπεσε και κατά τη στιγμή του γεύματος, το παλιό δείπνο της Βιρμανίας στο δρόμο

Ένας σκονισμένος, ανώμαλος δρόμος, ένα επιστρεφόμενο αυτοκίνητο έσπασε σε ένα σταυροδρόμι χωρίς μια φωτογραφική μηχανή, και οι άνθρωποι που το είδαν εθελοντικά ώθησε προς τα εμπρός για να βοηθήσει push

Το δείπνο επέστρεψε στο ξενοδοχείο κάτω, απλά συνέβη να συναντά το τέλος της παράστασης, οι άνθρωποι που φεύγουν από τη νύχτα, φυσά μαλλιά στο ξενοδοχείο κάτω, υπάρχουν φεγγάρια, αστέρια, κουνούπια, οι επισκέπτες που μένουν στο ξενοδοχείο απολαμβάνουν την ηρεμία του πόλη !

Οι άνθρωποι περιμένουν το αυτοκίνητο να πάει στο σπίτι