Στρατός ψηφιακή Camo σακίδιο

Το σακίδιο του συνδυάζει την ανώτερη κινητικότητα και βελτιωμένη αποθήκευσης με προσαρμογή λειτουργικότητα που υπερέχει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι μια μεγάλη σύντροφος για κατασκήνωση, πεζοπορία, διακοπές, ταξίδια, πεζοπορία και ορειβασία. Είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μεταφέρει ό, τι χρειάζεστε σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή στο προϊόν

τακτικής σακίδιο yakeda

---Το σακίδιο του συνδυάζει την ανώτερη κινητικότητα και βελτιωμένη αποθήκευσης με προσαρμογή λειτουργικότητα που υπερέχει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι μια μεγάλη σύντροφος για κατασκήνωση, πεζοπορία, διακοπές, ταξίδια, πεζοπορία και ορειβασία. Είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μεταφέρει ό, τι χρειάζεστε σε υπαίθριες δραστηριότητες.

---Αυτό το σακίδιο πακέτο τακτικής επίθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ημέρα 3 assault pack, καταπολέμηση σακίδιο, τσάντα σειρά, κυνήγι σακίδιο, σακίδιο επιβίωσης, σακίδιο σακίδιο στρατιωτική στρατού ή σακίδιο πεζοπορίας.

Το σακίδιο τακτικής molle διαθέτει σύστημα molle

---Υψηλής έντασης στρατιωτικού τύπου προδιαγραφές νάιλον, γρατσουνιά-ανθεκτική, μη εύκολος να εξασθενίσει. Αδιάβροχο, να διασφαλιστεί η αντοχή του προϊόντος, ενώ εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση σε υγρά περιβάλλοντα, ή δεν θα σαπίσουν μετά την εισβολή του νερού

MOLLE σύστημα εξωτερικής επέκτασης σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλο εξοπλισμό, μπορείτε να φορτώσετε τσέπες, τσάντα μπουκάλι νερό, εξάρτημα σετ και άλλα

Μέρη του σώματος του τσάντα χρησιμοποιώντας υψηλής αντοχής νάιλον αγκράφα και Baoshen ίδιο χρώμα, κρύο, συντριβή καταξίωση, δεν ρωγμές, παραμόρφωση

Κατάλληλη για γυμναστήριο, υπαίθρια ταξίδια, πεζοπορία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.


ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

1. κάποιος χρησιμοποιεί αυτήν την τσάντα για επιχειρηματική χρήση;

Απάντηση: Θα ταιριάζει όλα αυτά και πολύ περισσότερα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για μαθήματα, συναντήσεις, κλπ.

2.I μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό ως μια τσάντα μεταφοράς σε ένα αεροπλάνο. Αυτό τσάντα, όταν είναι πλήρως φορτωμένο, ταιριάζει σε μια εναέρια ντουλάπι;

Απάντηση: Ναι, αυτό θα ταιριάζει σε περισσότερα έξοδα. Είναι μόνο ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα κανονικό σακίδιο όταν είναι πλήρως φορτωμένο.

3. does αυτό το πακέτο έρχεται με ένα λουρί στη μέση;

Απάντηση: Ναι

4. Πώς μπορώ να έχω δείγμα τακτικής σακίδιο;

Απάντηση: Εάν χρειάζεστε δείγματα για τη δοκιμή, παρακαλούμε να πληρώσει για το κόστος αποστολής και το κόστος του δείγματος.

5. γιατί να επιλέξετε εμάς;

Απάντηση: υψηλής ποιότητας, επαγγελματική εξυπηρέτηση, εργοστάσιο τιμή και έγκαιρη παράδοση.

6. Ποια είναι η ποσότητα ελάχιστη παραγγελία αυτή η τσάντα;

Απάντηση: Το MOQ για κάθε σακούλα είναι 500pcs ανά στοιχείο. Μικρή ποσότητα είναι επίσης ευπρόσδεκτη, αλλά το κόστος είναι πολύ υψηλότερο, λόγω του μισθού και άλλη αμοιβή είναι επίσης υψηλότερη.


Hot Tags: στρατός ψηφιακή camo σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει