Πλαίσιο Στρατού Στρατού

ενισχυμένο σχεδιασμό χειρολαβής, ο σχεδιασμός δύο σταδίων έχει κρεμάσει και πάλι. Η έξοδος του σωλήνα νερού για μια στρατιωτική τσάντα νερού μπορεί να κλείσει με μαγεία όταν δεν είναι απαραίτητη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

yakeda τακτικής σακίδιο

- σχεδιασμός ενισχυμένης λαβής, ο σχεδιασμός δύο σταδίων έχει κολλήσει ξανά. Η έξοδος του σωλήνα νερού για μια στρατιωτική τσάντα νερού μπορεί να κλείσει με μαγεία όταν δεν είναι απαραίτητη.

- Η κορυφή του σακιδίου έχει σχεδιαστεί με αντιολισθητικό σχοινί ομπρελών τριών σημείων

-σχεδιασμός κλοπής, και η κεφαλή φερμουάρ ομπρέλα καλώδιο ενισχύεται μετά από ύφανση.

-Συναρμολόγηση σχεδιασμού σώματος με σύστημα MOLLE, μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με τη ζήτηση, τα εξαρτήματα εξαρτημάτων, τα πακέτα, να παρέχει πληθώρα λειτουργιών συναρμολόγησης

-Δεν υπάρχουν δύο πλευρές της συσκευασίας με 2 σακούλες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή αντικειμένων ή την αποθήκευση ποτηριών νερού.

-είναι ένας χώρος για την τσάντα νερού στον κύριο σάκο, ο οποίος είναι κατάλληλος για 3,1 λίτρων και κάτω από τους σάκους νερού.

-Το εσωτερικό της κύριας τσάντας σχεδιάζεται να έχει δύο σακούλες τοίχου, οι οποίες μπορούν να περιηγηθούν στο περιεχόμενο της σακούλας χωρίς να αποσυνδέσουν το καπάκι της τσάντας έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ταξινόμηση και η αποθήκευση των αντικειμένων.

-Προγραμματισμός λειτουργικών ενθέτων και λειτουργικών πλαισίων για τη σωστότερη διανομή των προσωπικών σας αντικειμένων.

Ένα σάντουιτς που αναπνέει χρησιμοποιείται στο πίσω μέρος συνολικά και ένα "ανθρώπινο" αναπνεύσιμο πέρασμα σχεδιάζεται στη μέση της μέσης, επιτρέποντας στον αέρα σε ολόκληρη την πλάτη να μετατρέπεται σαν να αναπνέει, γρήγορα και αποτελεσματικά βελτιώνοντας το περιβάλλον μεταφοράς.

-αναπνεύσιμο στρώμα για να κάνει το φορτίο πιο άνετο.


Συχνές ερωτήσεις

1.Διαθέτει αυτό το πακέτο με ένα ιμάντα μέσης;

Απάντηση: ναι

2. Θα κρατούσε ένα φορητό υπολογιστή

Απάντηση: Ναι, είναι μια καλή τσάντα πολύ χώρο.

3. Είναι ανθεκτικό στο νερό;

Απάντηση: ναι

4.Πρέπει να κρατήσει τα αντικείμενα σε αυτό στεγνό κατά τη διάρκεια καταιγίδων βροχής;

Απάντηση: ναι

5. Ε: Μπορώ να προσαρμόσω την τσάντα;

Α: Ναι, παρέχουμε υπηρεσίες ODM και OEM.

6. Ε: Μπορώ να έχω ένα δείγμα πρώτα πριν από μεγάλη παραγγελία και πόσο καιρό θα πάρει;

Α: Ναι, η παραγγελία δείγματος είναι διαθέσιμη, αλλά θα πρέπει να πληρώσει το δείγμα κόστους και φορτίου. Θα χρειαστούν περίπου 7-10 ημέρες.

7.Q: Ποια είναι η ημερομηνία παράδοσης των αγαθών;

Α: Κανονικά 30-40 ημέρες για μαζική παραγγελία.

8. Ε: Ποιο είδος των όρων πληρωμής μπορεί να γίνει αποδεκτό;

A: T / T, L / C ή Paypal, εάν υπάρχει άλλη ανάγκη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.30% κατάθεση, 70% υπόλοιπο θα πρέπει να καταβληθεί πριν από την αποστολή.


Hot Tags: στρατό στυλ σακίδιο, την Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

You Might Also Like