Πλαίσιο Στρατού Στρατού

Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από αναπνεύσιμο υλικό σάντουιτς και το κανάλι εξαερισμού "ανθρώπινης" λέξης έχει σχεδιαστεί στη μέση της μέσης, έτσι ώστε ο αέρας σε ολόκληρη την πλάτη να μπορεί να μεταφέρεται σαν ανάσα, γρήγορα και αποτελεσματικά να βελτιώνει το περιβάλλον μεταφοράς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

yakeda τακτικής σακίδιο

- Η πλάτη είναι κατασκευασμένη από αναπνεύσιμο υλικό σάντουιτς και το κανάλι εξαερισμού "ανθρώπινης" λέξης έχει σχεδιαστεί στη μέση της μέσης, έτσι ώστε ο αέρας σε ολόκληρη την πλάτη να μπορεί να κυλάει σαν ανάσα, να βελτιώνει γρήγορα και αποτελεσματικά το περιβάλλον μεταφοράς.

- Σχεδιάστε να έχετε τσέπες λειτουργίας και ένθετα λειτουργιών για να διανέμουν τα προσωπικά σας αντικείμενα πιο λογικά

-Το σώμα της συσκευασίας έχει σχεδιαστεί για να έχει ένα σύστημα Mole, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα εξαρτήματα εξαρτημάτων και το πακέτο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών τοποθέτησης και συναρμολόγησης.

-το στρατιωτικό σακίδιο, την επιβολή του νόμου, τα υπαίθρια αθλήματα, το κάμπινγκ, την πεζοπορία και τα γυρίσματα. Πρόκειται για ένα ενυδατικό σακίδιο. Υπάρχουν δύο θέσεις όπου μπορείτε να βάλετε ένα σάκο νερού. Υπάρχει ένα μικρό σάντουιτς στο σακίδιο. Μπορείτε να βάλετε το σάκο νερού εκεί και να το βάλετε στην κύρια τσάντα της τσάντας. Μπορείτε να βάλετε μια σακούλα νερού στην κορυφή. μια μικρή τρύπα που επιτρέπει την έξοδο νερού του σάκου νερού.


Συχνές ερωτήσεις

1.Είναι καλό αυτό το ταξίδι;

Απάντηση: Μεγάλη συσκευασία και θα ταιριάζει σε κάδους εναέριου αεροσκάφους.

2.Είναι αυτή η τσάντα αδιάβροχη;

Απάντηση: Είναι ανθεκτικό στο νερό.

3.Είναι αυτό να έχει μια καθορισμένη τσέπη συστήματος ενυδάτωσης;

Απάντηση: Ναι, έχει μια τσέπη.

4. Είναι αυτό πολύ μεγάλο για να συνεχίσουμε για το αεροπλάνο;

Απάντηση: Είναι τέλειο για την εκτέλεση του αεροπλάνου!

5. Ε: Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη σταθερή ποιότητα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία;  
Απάντηση: Μεγάλα από τα αποθέματα για ύφασμα, ιμάντες, πόρπες, άλλα αξεσουάρ και ειδικευμένους εργαζόμενους, για να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα είναι σταθερή και μικρή για το χρόνο παραγωγής.

6.Q: Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής σας;  

Απάντηση: Αποστολή, με ρητή, αεροπορική, θαλάσσια ή άλλη μέθοδο, ως αίτημά σας.Έχουμε οικοδομήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με εξειδικευμένους ναυτιλιακούς πράκτορες.


Hot Tags: στρατό στυλ σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει