Αυθεντικό στρατιωτικό σακίδιο

super capacity: επαγγελματικός σχεδιασμός αποθήκης, χωρισμένος σε τρεις θέσεις: μπροστινή αποθήκη, υποθήκη, κύρια αποθήκη. Γνωρίστε όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, ένα σακίδιο μεγάλης χωρητικότητας, την ικανοποίησή σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

- υπερκαταβατική χωρητικότητα: επαγγελματικός σχεδιασμός αποθήκης, χωρισμένος σε τρεις θέσεις: μπροστινή αποθήκη, υποθήκη, κύρια αποθήκη. Γνωρίστε όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, ένα σακίδιο μεγάλης χωρητικότητας, την ικανοποίησή σας.

- Εξωτερική προσθήκη: το παιχνίδι θα απαξιωθεί και θα απαγορευτεί, εδώ κολυμπούν απεριόριστα, πώς να ανοίξει το πώς να ανοίξει, να κρυώσει στα απορρίμματα

- Σύστημα σακιδίων ροής αέρα: Το σύστημα αερισμού με κυψελοειδή σάντουιτς είναι επίσης πολύ ιδιαίτερο. Η εστίαση στην κάλυψη της πλάτης και ολόκληρης της μέσης, μπορεί να μοιραστεί αποτελεσματικά την πίεση, με το πίσω μέρος ανάμεσα στον σχηματισμό της εκτροπής του αέρα, να αναπνέει και να μην αποπνέει, ώστε να είστε πιο άνετοι

-Μηχανική 3D στρατιωτική σχεδίαση: μονάδα μπλοκ 3D σχεδιασμό αποθήκης, εφευρετικότητα, προσωπικότητα μόδας. Όταν το κλασικό ύφασμα συναντά τέλεια τεχνολογία, εμφανίζεται το A88046.

- ετικέτα δέρματος προσωπικότητας

-Αποτελεσματικός αδιάβροχος βασιλιάς: 1. Αδιάβροχη εμφάνιση: 1000D υψηλής ποιότητας ύφασμα Oxford, εξαιρετικά αδιάβροχο ύφασμα της Οξφόρδης είναι τα πιο υπαίθρια υλικά της επιλογής. 2. Στεγανωτική επένδυση: Αδιάβροχη και αντιδιαβρωτική πολυεστερική αδιαβροχοποιητική επένδυση 210D που χρησιμοποιείται εσωτερικά.


Συχνές ερωτήσεις

1. Ε: Πόσο καιρό μπορώ να λάβω το δείγμα μου;

Α: Αν έχουμε δείγματα σε απόθεμα, τότε θα χρειαστούν 4-5 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε. Εάν όχι, θα χρειαστούν 3-5 ημέρες για να παραχθεί το δείγμα.

2. Ε: Ποιο είναι το MOQ;

Α: Το MOQ είναι 300 PCS. Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν σε ένα δοχείο, αλλά η ποσότητα δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 100 PCS.

3. Ε: Πώς συνδέει το εργοστάσιό σας τον ποιοτικό έλεγχο;

Α: Η ποιότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Δίνουμε μεγάλη σημασία στον έλεγχο ποιότητας από την αρχή της κατασκευής.

4. Ε: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

A: Γενικά, θα χρειαστεί περίπου 45 ημέρες για να ολοκληρώσετε μια παραγγελία από το MOQ έως το 40'HQ. Αλλά ο επιπλέον χρόνος είναι ανάλογα με την ποσότητα σας.

5. Ε: Ποιος είναι ο όρος πληρωμής σας;

A: Δεχόμαστε TT, Δυτική Ένωση, paypal, συνιστούμε ανεπιφύλακτα ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ να εγγυηθεί την ποιότητα και το χρόνο αποστολής.

6. Ε: Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα χρήματα είναι ασφαλή και ότι η ποιότητα είναι καλή;

Α: Πρώτον, διεξάγουμε διεθνείς δραστηριότητες εδώ και πολλά χρόνια. ήμασταν ειλικρινείς, είμαστε ειλικρινείς και θα είμαστε. Δεύτερον, η Alibaba παρέχει μια νέα υπηρεσία, δηλαδή την Ασφάλεια Εμπορίου, η οποία μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή και η ποιότητα είναι καλή. Διαφορετικά, η Alibaba θα επιστρέψει όλα τα χρήματά σας.


Hot Tags: αυθεντικό στρατιωτικό σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει