Όλα τα Μαύρα Στρατιωτικά Σακίδια

ενισχυμένο σχεδιασμό χειρολαβής, ο σχεδιασμός δύο σταδίων έχει κρεμάσει και πάλι. Η έξοδος του σωλήνα νερού για μια στρατιωτική τσάντα νερού μπορεί να κλείσει με μαγεία όταν δεν είναι απαραίτητη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

περιγραφή προϊόντος

Τακτικός σακίδιο Yakeda

- σχεδιασμός ενισχυμένης λαβής, ο σχεδιασμός δύο σταδίων έχει κολλήσει ξανά. Η έξοδος του σωλήνα νερού για μια στρατιωτική τσάντα νερού μπορεί να κλείσει με μαγεία όταν δεν είναι απαραίτητη.

- Η κορυφή του σακιδίου έχει σχεδιαστεί με αντιολισθητικό σχοινί ομπρελών τριών σημείων

-σχεδιασμός κλοπής, και η κεφαλή φερμουάρ ομπρέλα καλώδιο ενισχύεται μετά από ύφανση.

-Συναρμολόγηση σχεδιασμού σώματος με σύστημα MOLLE, μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με τη ζήτηση, τα εξαρτήματα εξαρτημάτων, τα πακέτα, να παρέχει πληθώρα λειτουργιών συναρμολόγησης

-Δεν υπάρχουν δύο πλευρές της συσκευασίας με 2 σακούλες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή αντικειμένων ή την αποθήκευση ποτηριών νερού.

-είναι ένας χώρος για την τσάντα νερού στον κύριο σάκο, ο οποίος είναι κατάλληλος για 3,1 λίτρων και κάτω από τους σάκους νερού.

-Το εσωτερικό της κύριας τσάντας σχεδιάζεται να έχει δύο σακούλες τοίχου, οι οποίες μπορούν να περιηγηθούν στο περιεχόμενο της σακούλας χωρίς να αποσυνδέσουν το καπάκι της τσάντας έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ταξινόμηση και η αποθήκευση των αντικειμένων.

-Προγραμματισμός λειτουργικών ενθέτων και λειτουργικών πλαισίων για τη σωστότερη διανομή των προσωπικών σας αντικειμένων.

Ένα σάντουιτς που αναπνέει χρησιμοποιείται στο πίσω μέρος συνολικά και ένα "ανθρώπινο" αναπνεύσιμο πέρασμα σχεδιάζεται στη μέση της μέσης, επιτρέποντας στον αέρα σε ολόκληρη την πλάτη να μετατρέπεται σαν να αναπνέει, γρήγορα και αποτελεσματικά βελτιώνοντας το περιβάλλον μεταφοράς.

-αναπνεύσιμο στρώμα για να κάνει το φορτίο πιο άνετο.


Συχνές ερωτήσεις

1, Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;

Είμαστε εργοστάσιο, όχι εμπορική εταιρεία.

2, Μπορείτε να μου παράσχετε τον κατάλογό σας;

Έχουμε χιλιάδες προϊόντα και κάθε μήνα θα κάνουμε πολλά νέα στοιχεία, επομένως η ενημέρωση είναι πολύ γρήγορη. Θα μπορούσατε να μας παράσχετε το αίτημά σας για να σας προτείνουμε ανάλογα;

3. Τύπος επιχείρησης;

ένα. Κατασκευή βρίσκεται στην περιοχή Guangzhou Huadu, Κίνα

4.Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;

Είμαστε επαγγελματίες στην κατασκευή των στρατιωτικών εργαλείων, όπως στρατιωτική τσάντα πυροβόλων όπλων, θήκη πυροβόλων όπλων, σφεντόνα όπλων, στρατιωτική στολή, στρατιωτικό αλεξίσφαιρο γιλέκο, τακτικό γιλέκο, στρατιωτικές μπότες, στρατιωτικές σακίδια, στρατιωτικό πώμα, στρατιωτική σκηνή, αγκώνας pad & γόνατο pad & κλπ. που σχετίζονται με τα στρατιωτικά προϊόντα.

5.Πώς για το MOQ;

Για τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις μας για να μάθετε το MOQ.

6. Μπορείτε να κάνετε δείγμα ίδια με τις εικόνες ή τα δείγματα μου;

Ναι, μπορούμε να κάνουμε δείγματα εφόσον μας παράσχετε την εικόνα σας, το σχέδιό σας ή το δείγμα σας.


Hot Tags: όλα μαύρο στρατιωτικό σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει