Μαύρο πολεμικό σακίδιο

Υλικό: Υψηλής ποιότητας, ελαφρύ και ανθεκτικό νάιλον · Χωρητικότητα: 50L · Διαστάσεις: 15.74 "x 12.6" x 19.7 "/ 40 x 32 x 50 cm Βάρος: 3.53lb / 1.6KG

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

yakeda τακτικής σακίδιο

Υλικό: Υψηλής ποιότητας, ελαφρύ και ανθεκτικό νάιλον · Χωρητικότητα: 50L · Διαστάσεις: 15.74 "x 12.6" x 19.7 "/ 40 x 32 x 50 cm Βάρος: 3.53lb / 1.6KG

Σύστημα εξαερισμού ματιών: Εξοπλισμένο με σύστημα εξαερισμού ματιών για βέλτιστη άνεση στη μεταφορά. Η καλύτερη αναπνοή σημαίνει λιγότερος ιδρώτας.

Pocket Rich: Αυτή η τσάντα διαθέτει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες και πλευρικές τσέπες για άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τα εργαλεία σας. Είναι πολλά διαμερίσματα για εύκολη και βολική ταξινόμηση των πραγμάτων σας.

Μαλακή θήκη για φορητό υπολογιστή: Το μαλακό απομονωμένο τμήμα για laptop επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση του φορητού υπολογιστή έως και 17 ".

Αδιάβροχη: Το εξωτερικό υλικό του σακιδίου αντιμετωπίζεται με υδατοαπωθητική επίστρωση για ελαφρύτερη βροχή. Σε έντονη βροχή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάλυμμα βροχής που περιλαμβάνεται στη ειδική τσέπη του κάτω από το σακίδιο για να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας παραμένουν στεγνές.


Συχνές ερωτήσεις

Ε1: Το MOQ σας είναι πολύ υψηλό, μπορούμε να πάρουμε δοκιμαστικές παραγγελίες;

A: Φυσικά, μπορείτε να λάβετε δοκιμαστικές παραγγελίες που δεν είναι λιγότερες από 5 στοιχεία.

Q2: Όλοι οι τρόποι αποστολής με χαμηλό κόστος;

Α: Για μικρές παραγγελίες, η ρητή θα είναι η καλύτερη. Για χύδην παραγγελίες, η ναυτιλία μέσω της θάλασσας είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος. Για επείγουσες παραγγελίες, προτείνουμε αεροπορική μεταφορά.

Ε3: Τι είδους πληρωμές γίνονται αποδεκτές;

A: Δεχόμαστε την T / T.Western Union για παραγγελίες δειγμάτων ή δοκιμαστικές παραγγελίες, ασφαλείς και βολικές. Για τις μαζικές παραγγελίες, τα T / T και WU θα ήταν καλύτερα.

Q4: Μπορούμε να έχουμε το δικό μας λογότυπο στα προϊόντα σας;

Α: Ναι, η προσαρμοσμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο όταν οι παραγγελίες σας δεν είναι λιγότερες από 500pcs.

Q5: Μπορείτε να προσαρμόσετε προϊόντα για εμάς;

Α: Ναι, μπορούμε να μας στείλετε τα δείγματα σας ή να μας πείτε τις λεπτομέρειες.

Q6, πώς προστατεύετε το σχεδιασμό και το εμπορικό σήμα μου;

Δεν θα προβάλλουμε τα σχέδιά σας και τα εμπορικά σήματα σε άλλους πελάτες, ούτε θα εμφανίζονται στο Internet, στην επίδειξη, στα σπίτια μοντέλων κλπ. Μπορούμε να υπογράψουμε συμφωνίες εμπιστευτικότητας και εμπιστευτικότητας με εσάς και τους υπεργολάβους μας.

Q7, πώς να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής;

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να επικοινωνήσετε με το προσωπικό πωλήσεών μας για να στείλετε τα προϊόντα.


Hot Tags: μαύρο σάκο στρατό, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

You Might Also Like