Στρατιωτική πράσινο σακίδιο

Το πακέτο επίθεση με διπλά ραμμένες, βαρέως τύπου φερμουάρ και κορδόνι χρησιμότητα στιλ τραβά, πλευρά και σύστημα συμπίεσης μπροστινό φορτίο

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή στο προϊόν

yakeda

Το πακέτο επίθεση με διπλά ραμμένες, βαρέως τύπου φερμουάρ και κορδόνι χρησιμότητα στιλ τραβά, πλευρά και μπροστινό φορτίο σύστημα συμπίεσης, άνετη αναπλήρωση πίσω ζώνη, αεριζόμενη ματιών αναπλήρωση λουρί ώμου.

Στρατιωτικό σακίδιο έχει ενυδάτωση συμβατό που λειτουργεί μεγάλο για 2.5L ενυδάτωση της ουροδόχου κύστης (σακίδιο δεν περιλαμβάνει ενυδάτωση της ουροδόχου κύστης) ως πίσω πακέτο ενυδάτωσης ή υπαίθρια κατασκήνωση, πεζοπορία σακίδιο σακίδιο σχολείο.

Αυτό το σακίδιο τακτικής επίθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ημέρα 3 επίθεση πίσω πακέτο, bug σακίδιο τσάντα, καταπολέμηση σακίδιο, τσάντα σειρά, κυνήγι σακίδιο, σακίδιο επιβίωσης, στρατιωτικά στρατού σακίδιο σακίδιο ή σακίδιο πεζοπορίας.

Το σακίδιο τακτικής molle διαθέτει σύστημα molle, MOLLE είναι λίγο διαφορετική, όπως και οι περισσότεροι τακτικής Σακίδια και δεν είναι να spec. διάκενο μεταξύ του molle είναι λιγότερο από 1/2".

ΓΙΑ κάθε ενεργό άτομο εξωτερική - τσάντα μας είναι ιδανικό για ανθρώπους που όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ταξίδια, ψάρεμα, κυνήγι, αναρρίχηση κ.α. Ο γενναιόδωρος χώρος σας βοηθά να ταιριάζει οτιδήποτε χρειάζεστε για μια 3-ήμερη περιπέτεια εξωτερική.


ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Ερ.: Πώς να διευθετήσετε την πληρωμή

T/T, L/C, West Union, Paypal κανονικά.

Μας κανονική πληρωμή όρος είναι 40% ως προκαταβολή και υπόλοιπο πριν από την παράδοση.

 

Ε: μας εγγύηση για την ποιότητα;

Είμαστε δεσμευμένοι 100% ικανοποίηση.

Πρώτον, η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα. Η ποιότητα είναι ο απώτερος στόχος για τα προϊόντα μας. Δεύτερον, το εργοστάσιό μας έχει αποκτήσει SGS ελέγχου ταυτότητας και την εκτίμηση του προμηθευτή της Alibaba.

 

Ερ.: πόσο θα την μεταφορά φορτίου είναι;

A: η μεταφορά εμπορευμάτων εξαρτάται από το βάρος & συσκευασίας μέγεθος και την περιοχή σας.

 

Ερ.: πόσο σύντομα μπορώ να πάρω το σακίδιο τακτικής μετά την πληρωμή;

Α: συνήθως, εμείς θα πλοίο τα εμπορεύματα μέσα σε 3 ημέρες. Στη συνέχεια από την DHL, διαρκεί 3-5 ημέρες.


Hot Tags: Στρατιωτική πράσινο σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

You Might Also Like