Μεγάλη στρατιωτική τσάντα

Πολυλειτουργικό Αυτό το τακτικό πακέτο επίθεσης πακέτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πακέτο επίθεσης 3 ημερών, σακίδιο σακιδίων, σακίδιο, τσάντα σειράς, σακίδιο κυνηγιού, σακίδιο επιβίωσης, σακίδιο πλάτης στρατιωτικού στρατού ή σακίδιο πεζοπορίας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

yakeda τακτικής σακίδιο

- Πολυλειτουργικό Αυτό το τακτικό πακέτο επίθεσης πακέτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πακέτο επίθεσης 3 ημερών, σάκος σακουλών σακιδίων, σακίδιο αγώνα, τσάντα σειράς, σακίδιο κυνηγιού, σακίδιο επιβίωσης, σακίδιο πλάτης στρατιωτικού στρατού ή σακίδιο πεζοπορίας.

- Ποιότητα υλικό αυτό το σακίδιο είναι κατασκευασμένο με κορυφαία ποιότητας υλικά για να σας παρέχει ένα ανθεκτικό σε σχίσιμο και ανθεκτικό σακίδιο που μπορεί και θα αντέξει τη βαριά χρήση.Η στρατιωτική σακίδιο έχει συμβατότητα ενυδάτωσης που λειτουργεί ιδανικά για 2.5 λίτρα κύστη ενυδάτωσης (σακίδιο didn δεν περιλαμβάνει ουροδόχο κύστη ενυδάτωσης) ως backpack ενυδάτωσης ή υπαίθρια κάμπινγκ backpack backpack σχολείο σακίδιο.

- Αυτό το σακίδιο τακτικής επίθεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πακέτο 3 ημερών για την επίθεση, το σακίδιο με σακίδια, το σακίδιο, το σακίδιο κυνηγίου, το σακίδιο επιβίωσης, το σακίδιο του στρατού ή το σακίδιο του trekking.


Συχνές ερωτήσεις

Ε1: Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;

A1: Έχουμε το δικό μας εργοστάσιο.Το γραφείο μας βρίσκεται στην πόλη Guangzhou.Welcome να μας επισκεφθείτε.

Ε2: Μπορείτε να προσαρμόσετε το δικό μας έργο τέχνης;

A2: Μπορούμε να προσφέρουμε την επαγγελματική προσαρμοσμένη σχεδίαση για εσάς, τόσο OEM & ODM.

Ε3: Πώς κάνει το εργοστάσιό σας όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο;

Α: Κάθε προϊόν πρώτη ύλη, προπαραγωγή, μαζική παραγγελία, πριν από την αποστολή.

Έχουμε το αυστηρό σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας, εγγύηση ποιότητας έξι μηνών, πλήρη επιστροφή σε περίπτωση κακής ποιότητας από την πλευρά μας.

Q4: Πώς μπορώ να κάνω μια τιμή ή να κάνω μια παραγγελία;

Α: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους πωλητές μας για μια παραγγελία. Παρακαλείσθε να δώσετε τις λεπτομέρειες των απαιτήσεων σας όσο το δυνατόν πιο σαφείς. Έτσι, μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά για πρώτη φορά. Για το σχεδιασμό ή τη συζήτηση περαιτέρω παραγγελίας, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί μας με τον υπεύθυνο εμπορίου μέσω Alibaba, Email, Skype ή άλλους άμεσους τρόπους, σε περίπτωση καθυστερήσεων.

Q5: Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας; Πώς μπορώ να σας επισκεφτώ;

Α: Το εργοστάσιό μας εντοπίζει στην πόλη Guangzhou, επαρχία GUANGDONG, Κίνα.

Μπορείτε να πετάξετε στο BAIYUN International Air Port και θα σας παραλάβουμε. Καλώς ήλθατε να μας επισκεφθείτε!


Hot Tags: μεγάλη στρατιωτική τσάντα, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει