Μεγάλο στρατιωτικό σακίδιο

Το σύστημα MOLLE στο μπροστινό μέρος, μπορείτε να προσθέσετε θήκη, η πλευρά της πόρπης μπορεί να κάνει πακέτα πιο συμπαγή, πιο άνετα στη μεταφορά, βαριά λαβή βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε το σακίδιο με το χέρι εύκολα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

YAKEDA

-MOLLE στο μπροστινό μέρος, μπορείτε να προσθέσετε θήκη, η πλευρά της πόρπης μπορεί να κάνει τα πακέτα πιο συμπαγή, πιο άνετα στη μεταφορά, βαριά λαβή βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε το σακίδιο με το χέρι εύκολα.

- Ρυθμιζόμενος θωρακικός ιμάντας μπορεί να διασκορπίσει την πίεση της τσάντας, μεταφέροντας πιο άνετη και ρυθμιζόμενη ζώνη, αφήστε ολόκληρη την τσάντα να χωρέσει στο σώμα μας, να στερεώσετε την τσάντα, μειώνοντας ταυτόχρονα την πίεση του σάκου στο σώμα μας, μεταφέροντας πιο άνετα.

-Είναι μια πολύ δημοφιλής τσάντα, κατάλληλη για διαφορετικούς ανθρώπους, κατάλληλη για διάφορες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια, πεζοπορία, κυνήγι, πεζοπορία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, ηλικιωμένους και νέους. . Αλλά έχουν κάποιο DIY σύστημα, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικές μικρές σακούλες ή Velcro σε αυτό, κάνουν το σακίδιο διαφορετικό με τους άλλους. Ο γενναιόδωρος χώρος σας βοηθά να χωρέσετε οτιδήποτε χρειάζεστε για μια εξωτερική περιπέτεια 3 ημερών.


Συχνές ερωτήσεις

Ε: Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;

Α: Είμαστε εργοστάσιο.

Ε: Αν μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα;

Α: Ναι, είναι εντάξει, μπορούμε να πλάσουμε το χρώμα σύμφωνα με την ιδέα σας.

Q.What είναι το MOQ σας (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας);

Α: MOQ μας είναι 500pcs as usual.For μικρή παραγγελία ποσότητα, θα μπορούσαμε να δεχτούμε 100-300pcs με χρώματα αποθέματος ή υλικό.

Q.Πώς εξασφαλίζετε την ποιότητα;

Α: Προσδίδοντας μεγάλη σημασία στον ποιοτικό έλεγχο, ελέγχετε κάθε βήμα από την πρώτη ύλη μέχρι τις τελικές σακούλες μία προς μία για να βεβαιωθείτε ότι οι σακούλες είναι καλής ποιότητας.

Q.Μπορείτε να αποδεχτείτε το προσαρμοσμένο λογότυπο;

A: Σίγουρα, το λογότυπο Custom μπορεί να κατασκευαστεί με εκτύπωση μεταξοτυπίας, εκτύπωση θερμικής μεταφοράς, ελαστικό έμπλαστρο και μεταλλική πλάκα. Για μεγάλη παραγγελία, το έθιμο λογότυπο μπορεί να γίνει με φερμουάρ ή άλλα εξαρτήματα


Hot Tags: μεγάλο στρατιωτικό σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, εξατομικευμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει