Μεγάλα Στρατιωτικά Σακίδια Στυλ

Το εξωτερικό σύστημα επέκτασης MOLLE μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες συσκευές. μπορείτε να μεταφέρετε τσέπες, τσάντες μπουκάλι νερό, τσάντες αξεσουάρ, κλπ. μαζί σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

yakeda

1. [MOLLE SYSTEM] Το εξωτερικό σύστημα επέκτασης MOLLE μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες συσκευές. μπορείτε να μεταφέρετε τσέπες, τσάντες μπουκάλι νερό, τσάντες αξεσουάρ, κλπ. μαζί σας.

2. [Ενυδατική ουροδόχος κύστη] Ένας καθορισμένος θάλαμος συγκράτησης νερού που έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί μια ειδική πλαστική σακούλα ή βινύλιο για την άντληση νερού. Οι οπές στο διαμέρισμα επιτρέπουν στον σωλήνα για να πιει να εκτείνεται από το διαμέρισμα για εύκολη χρήση.

3. [Εργονομία] μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σακίδιο. Ο πυκνός ιμάντας ώμου αποσυμπίεσης σχεδιάζεται σύμφωνα με τις εργονομικές αρχές. Ο ιμάντας πάχους 2.0 cm είναι πιο άνετος και μειώνει την πίεση των ώμων.

4. [Φορητό σύστημα] Οι ζώνες με αναπνεύσιμο πλέγμα και οι ιμάντες ώμου παρέχουν ανακούφιση από την απορρόφηση και προωθούν την κυκλοφορία του αέρα στην πλάτη και τους ώμους.

Συχνές ερωτήσεις

1.Εσύ είστε κατασκευαστής; Εάν ναι, σε ποια πόλη;

Ναι, είμαστε κατασκευαστής με 5000 τετραγωνικά μέτρα, επιτόπου ελέγχονται και ελέγχονται από την ALIBABA μέσω SGS. Βρισκόμαστε στην πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

2.Μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό μου στην τσάντα;

Ναι, μπορούμε. Υπάρχει τεχνολογία εκτύπωσης μεταξιού, εξάχνωση, κεντήματα, ελαστικό έμπλαστρο, κλπ. Για να δημιουργήσετε το λογότυπο. Παρακαλώ στείλτε το λογότυπό σας σε εμάς, θα σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο.

3.Πώς μπορείτε να προκαταλάβετε τα σχέδιά μου και τα εμπορικά σήματα μου;

Οι Εμπιστευτικές Πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν, δεν θα αναπαραχθούν ούτε θα διαδοθούν με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορούμε να υπογράψουμε συμφωνία εχεμύθειας και μη αποκάλυψης με εσάς και τους υπεργολάβους μας.

4.Πώς αφορά την εγγύηση ποιότητας;

Είμαστε 100% υπεύθυνοι για τα κατεστραμμένα προϊόντα μας.


Hot Tags: μεγάλες βαλίτσες στρατιωτικού στυλ, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει