Μεγάλο Στρατιωτικό σακίδιο πεζοπορίας στυλ

Είναι ένα πολύ δημοφιλές σακίδιο πολλαπλών χρήσεων για διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους περιστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπαίθριες δραστηριότητες όπως ταξίδια, πεζοπορία, κυνήγι, πεζοπορία κλπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

εισαγωγή προϊόντων

YAKEDA

Είναι ένα πολύ δημοφιλές σακίδιο πολλαπλών χρήσεων για διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους περιστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπαίθριες δραστηριότητες όπως ταξίδια, πεζοπορία, κυνήγι, πεζοπορία κλπ. Είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, unisex και είναι γενικό σακίδιο. Αλλά έχει κάποια συστήματα Molle, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικές σακούλες ή Velcro σε αυτό, καθιστώντας το σακίδιο διαφορετικό από άλλα σακίδια.

Το σύστημα MOLLE μπροστά, μπορείτε να προσθέσετε τσάντες, αγκίστρια για πεζοπορία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρεμάσουν μικρά πράγματα, τα πλευρικά κουμπιά μπορούν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο σακίδιο πιο συμπαγές, πιο άνετο στη μεταφορά, μπορείτε να βάλετε μερικές επαγγελματικές κάρτες ή σημαίες μπροστά από το Velcro , αφήστε αυτό το εξωτερικό σακίδιο περισσότερη προσωπικότητα

Υπάρχουν δύο θήκες φορητού ραδιοφώνου στον ιμάντα μεταφοράς. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το walkie-talkie όταν περπατάτε. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας στήθους μπορεί να διασκορπίσει την πίεση αυτού του στρατιωτικού σακιδίου, να φέρει πιο άνετα και να προσαρμόσει τη ζώνη, έτσι ώστε ολόκληρο το τακτικό σακίδιο να ταιριάζει γύρω από το σώμα μας, το στήθος και τη μέση. Επιπλέον ιμάντες ώμου για καλύτερη κατανομή βάρους.

Πρόκειται για ένα επεκτάσιμο σακίδιο που μπορεί να επεκταθεί με ένα πλαϊνό φερμουάρ. Μπορεί να κρατήσει περισσότερα πράγματα, η πόρπη πλευρά καθιστά εύκολο να διορθώσει, και αν είναι γεμάτο, μπορεί να μειωθεί σε μέγεθος. Αυτό το σακίδιο είναι πολύ αδιάβροχο και είναι πολύ κατάλληλο για υπαίθριες δραστηριότητες.

Συχνές ερωτήσεις

Ερ .: Έχετε λάβει λιγότερες από 100 δοκιμαστικές παραγγελίες ;

Α: Ναι, το κάνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δοκιμαστική παραγγελία.

Ε: Μπορούμε να πάρουμε δείγματα;

Α: Ναι, μπορούμε να παρέχουμε τακτικά δείγματα με ηλεκτρική ενέργεια.

 

Ε: Πώς μπορώ να παραγγείλω το προϊόν σας;

A1: Αφήστε τις πληροφορίες σας κενές και κάντε κλικ στο "Αποστολή" ή "Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή".

A2: Επικοινωνήστε απευθείας με το προσωπικό πωλήσεων μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των παρακάτω στοιχείων επικοινωνίας

Ε: Παρέχετε δείγματα;

Α: Ναι, δεχόμαστε δείγματα παραγγελιών.

Ε: Αποδέχεστε την εκτύπωση LOGO στο προϊόν;

Α: Ναι, δεχόμαστε την εκτύπωση. Στείλτε το LOGO στον πωλητή.

Ε: Κάνετε το σχεδιασμό μας και τις λειτουργίες που καθορίζουμε;

Α: Ναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας. Έχουμε μια έμπειρη επαγγελματική δομή και μηχανικό ηλεκτρονικών ειδών αφιερωμένο στο έργο ODM σας.

Ε: Εάν το προϊόν παρουσιάζει προβλήματα ποιότητας, πώς να αντικαταστήσετε τα εξαρτήματα;

A: Παρακαλώ περιγράψτε την εικόνα σε εμάς, αν δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε τις οδηγίες μας, θα στείλουμε νέες εναλλακτικές λύσεις. Όλα τα έξοδα βαρύνουν τον εαυτό μας. Αν δεν βιαστείτε, θα στείλουμε ένα νέο ανταλλακτικό την επόμενη φορά που θα σας στείλουμε .


Hot Tags: μεγάλο σακίδιο πεζοπορίας στρατιωτικού στυλ, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει