Μεγάλο σακίδιο Molle

Το σακίδιο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό σακίδιο, πακέτο επίθεσης 3 ημερών, σακίδιο τσάντας, τσάντα για αγώνα, τσάντα σειράς, σακίδιο κυνηγιού, σακίδιο επιβίωσης, σακίδιο πλάτης στρατού ή σακίδιο πεζοπορίας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

YAKEDA

Το σακίδιο μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό σακίδιο, πακέτο επίθεσης 3 ημερών, σακίδιο τσάντας, τσάντα για αγώνα, τσάντα σειράς, σακίδιο κυνηγιού, σακίδιο επιβίωσης, σακίδιο πλάτης στρατού ή σακίδιο πεζοπορίας.

Το σύστημα MOLLE στο μπροστινό μέρος, μπορείτε να προσθέσετε θήκη, η πλευρά της πόρπης μπορεί να κάνει πακέτα πιο συμπαγή, πιο άνετα στη μεταφορά, βαριά λαβή βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε το σακίδιο με το χέρι εύκολα.

Ρυθμιζόμενος θωρακικός ιμάντας μπορεί να διασκορπίσει την πίεση του σάκου, να φέρει πιο άνετη και ρυθμιζόμενη ζώνη, αφήστε ολόκληρη την τσάντα να χωρέσει στο σώμα μας, να στερεώσετε την τσάντα, μειώνοντας ταυτόχρονα την πίεση του σάκου στο σώμα μας, μεταφέροντας πιο άνετα.

Με επίστρωση και ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου, το μαξιλαροειδές μαξιλαράκι είναι συμβατό με την ενυδάτωση. Πλατφόρμα πλέγματος για το πρόσωπο και τις πλευρές για προσαρμογή με πρόσθετη ταχύτητα


Συχνές ερωτήσεις

Ε: Πώς κάνει το εργοστάσιό σας όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο;

Α: Κάθε προϊόν πρώτη ύλη, προπαραγωγή, μαζική παραγγελία, πριν από την αποστολή.

Έχουμε το αυστηρό σύστημα διαχείρισης για τη διασφάλιση της ποιότητας, εγγύηση ποιότητας έξι μηνών, πλήρη επιστροφή σε περίπτωση κακής ποιότητας από την πλευρά μας.

Ε: Πώς μπορώ να πάρω μια τιμή ή να κάνω μια παραγγελία;

Α: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε από τους ανθρώπους μας πωλήσεων για μια παραγγελία.Παρακαλώ δώστε τις λεπτομέρειες των απαιτήσεων σας όσο το δυνατόν σαφέστερα.Έτσι μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά για πρώτη φορά.Για σχεδιασμό ή περαιτέρω συζήτηση συζήτηση, είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε μας με τον υπεύθυνο εμπορίου μέσω του Alibaba, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του Skype ή άλλων άμεσων τρόπων, σε περίπτωση καθυστερήσεων.

Ε: Μπορείτε να κάνετε δείγμα σύμφωνα με τα σχέδια ή τα δείγματα μου;

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, έχουμε το δικό μας δείγμα maker.

Ερ: Έχετε τη δική σας ομάδα σχεδιασμού;

Ναι, έχουμε τους δικούς μας σχεδιαστές.

Ε: Πώς μπορείτε να προστατεύσετε τα σχέδια και τα εμπορικά σήματα μου;

Δεν θα προβάλλουμε τα σχέδιά σας και τα σήματα σας online ούτε θα τα παρέχουμε σε άλλους. Μπορούμε να υπογράψουμε εμπιστευτικότητα και μη αποκάλυψη με εσάς και τους υπεργολάβους μας.


Hot Tags: μεγάλο μαλακό σακίδιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει