Αδιάβροχο σακίδιο κάμπινγκ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ YAKEDA -100L αδιάβροχο σακίδιο: Περιλαμβάνεται κάλυμμα βροχής. Το υλικό από πολυεστέρας τύπου Rip μπορεί να εμποδίσει το νερό να εισχωρήσει στον σάκκο. αν έρθει η δυνατή βροχή, τότε η βροχή λειτουργεί. -Το κλασσικό καπάκι και οι πλευρικοί θύλακες, το σύστημα Molle στο μπροστινό μέρος, στην πλευρά και στο καπάκι του πακέτου, στη δίδυμη πλευρά ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

YAKEDA

-100L αδιάβροχο σακίδιο: Περιλαμβάνεται κάλυμμα βροχής. Το υλικό από πολυεστέρας τύπου Rip μπορεί να εμποδίσει το νερό να εισχωρήσει στον σάκκο. αν έρθει η δυνατή βροχή, τότε η βροχή λειτουργεί.

-Το κλασσικό καπάκι και οι πλευρικοί θύλακες, το σύστημα Molle στο μπροστινό μέρος και στο καπάκι του πακέτου, οι δεύτερες πλευρικές τσέπες αποσυνδέονται από την τσάντα και συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν μια ημερήσια συσκευασία 20 λίτρων.

- Ρυθμιζόμενοι ιμάντες για τη δέστωση του πακέτου σας ή την ύπαρξη υπνόσακου, ματ, αιώρα, τρίποδα και άλλα εργαλεία. Δύο πλαϊνές τσέπες, για να κρατήσετε τα πράγματά σας χωριστά και οργανωμένα.

-Μεταφορικοί μειωτήρες σε ιμάντες ώμου και ιμάντες ισχίου, ιμάντα σκελετού με ενσωματωμένο σφύριγμα, Ξεχωριστό διαμέρισμα βάσης, Εσωτερικό πλαίσιο από αλουμίνιο.

- Ζώνες συμπίεσης κεντρικού διαμερίσματος, βρόχους ανύψωσης εμπρός και πίσω.Συχνές ερωτήσεις

1.Τι είναι τα προϊόντα σας MOQ;

A: 50-500pcs, εξαρτάται από το στυλ του προϊόντος και τις απαιτήσεις σας.


2.Ποιες είναι οι περίοδοι παραγωγής σας;

Α: 1-2 ημέρες για το φορτίο μας.

20-25 ημέρες για 1 περιέκτη 20GP

30-50 ημέρες για δοχείο 1 40GP.


3. Υπάρχει αριθμός παρακολούθησης για την παραγγελία μου;

Α: Ναι, στέλνουμε κάθε παραγγελία με μοναδικό αριθμό παρακολούθησης και μπορείτε να δείτε την κατάσταση αποστολής στον αντίστοιχο ιστότοπο.


4.Q: Ποια είναι η θύρα φόρτωσης και ο χρόνος παράδοσης;

Α: Οποιοδήποτε λιμάνι στην Κίνα, συνήθως στο guangzhou, Shenzhen. Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης εντός 45-70 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.


5.Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη σταθερή ποιότητα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία;

A: Μεγάλα αποθέματα για ύφασμα, ιμάντες, πόρπες και άλλα αξεσουάρ, για να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα είναι σταθερή και μικρή για το χρόνο παραγωγής.


Hot Tags: αδιάβροχο σακίδιο κάμπινγκ, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει