Ναυτική Τακτική Γιλέκα

Αυτό το γιλέκο έρχεται με ένα 3D διαχωριστικό ματιών για να επιτρέψει τη διέλευση του ψυχρού αέρα και την άνεση. Το άνω τμήμα μπορεί να διπλωθεί για να επιτρέψει την πρόσβαση σε ομοιόμορφους θύλακες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Αυτό το γιλέκο έρχεται με ένα 3D διαχωριστικό ματιών για να επιτρέψει τη διέλευση του ψυχρού αέρα και την άνεση. Το άνω τμήμα μπορεί να διπλωθεί για να επιτρέψει την πρόσβαση σε ομοιόμορφους θύλακες. Αυτή η πτυσσόμενη ενότητα σας δίνει 3 κάθετες & 6 οριζόντιες λωρίδες του MOLLE για να επιτρέψετε την προσάρτηση πρόσθετων σακουλών, όπως η μεγάλη θήκη διαχειριστή ή η θήκη για το άνοιγμα προς τα εμπρός. Οι ελαστικοί βρόχοι στους ιμάντες των ώμων σχεδιάζονται για να εξασφαλίζουν τον εξοπλισμό του κόμματος ή τους σωλήνες ενυδάτωσης.

Διαθέτει 4 αφαιρούμενους, κλειστούς ή ανοικτούς θύλακες περιοδικών, που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε 8 περιοδικά. Αυτές οι θήκες για περιοδικά είναι ρυθμιζόμενες με τους αφαιρούμενους ιμάντες Velcro.

Αυτό το γιλέκο στο στήθος σας προσφέρει επίσης όλα τα αρθρωτά πάνελ που σας δίνουν 4 κατακόρυφες και 16 οριζόντιες σειρές MOLLE που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε επιπλέον θήκες εάν χρειαστεί. Αυτό το στοιχείο περιλαμβάνει 4 θήκες περιοδικών, θήκη χωρητικότητας, τακεντρική θήκη μοτίβο, τακτική σακούλα διπλού μαγνήτη, θήκη Admin.


Συχνές ερωτήσεις:

Ερώτηση: ποιο χρώμα είναι αυτό;

Απάντηση: Είναι καμουφλάζ cp

Ερώτηση: Πόσα mags κρατά για ένα m4

Απάντηση: 4-8

Ερώτηση: Έχει μια τσέπη για μια κύστη ενυδάτωσης;

Απάντηση: Το γιλέκο δεν έχει τσέπη για την κύστη ενυδάτωσης


image001.jpg

Hot Tags: θαλάσσιο τακτικό γιλέκο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει