Στήλη στρατιωτικής αστυνομίας

Αποθηκεύστε τα βοηθήματα μάχης σας σε ένα βολικό μέρος με το Pocket Chest Rig.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Αποθηκεύστε τα βοηθήματα μάχης σας σε ένα βολικό μέρος με το Pocket Chest Rig. Με τρεις κεντρικές θήκες για πυρομαχικά και δύο πρόσθετες θήκες για άλλα αξεσουάρ, αυτή η εξέδρα προσφέρει έναν απλό, αποτελεσματικό τρόπο για να μεταφέρετε όλες τις συσκευές σας. Η τσέπη εγγράφου / χάρτη εκτείνεται σε όλο το χώρο από μέσα προς τα μέσα για να μεγιστοποιηθεί η αποθήκευση. Αυτή η εξέδρα έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει έως και έξι περιοδικά M16, διατηρώντας σας προετοιμασμένες σε επικίνδυνες καταστάσεις. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου σταυρωμένα πίσω είναι γεμισμένοι για άνεση και παραμένουν στη θέση τους καθ 'όλη τη διάρκεια της αποστολής σας. Αυτή η εξέδρα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φοριέται πάνω από τους περισσότερους μεταφορείς πλάκας ή από μόνη της.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Θα διατηρήσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας OEM μου;
Ναί. Θα διατηρήσουμε την ευρεσιτεχνία σας για το λογότυπο μόνο για εσάς αφού μας δώσετε το αρχείο εξουσιοδότησης λογοτύπου για εμάς.

2. Τι γίνεται με την ποιότητα των προϊόντων σας;

Η ποιότητά μας χρησιμοποιείται για επαγγελματίες αγοραστές και μερικές κυβερνητικές παραγγελίες. Έχουμε 600D oxford, 900D Oxford και 1000D νάιλον υφάσματα γενικά για την αναφορά σας.

3. Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη σταθερή ποιότητα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία;

Α: Μεγάλα αποθέματα για ύφασμα, ιμάντες, πόρπες, άλλα αξεσουάρ και ειδικευμένους εργαζόμενους, για να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα είναι σταθερή και μικρή για το χρόνο παραγωγής.


image001(001).jpgimage003(001).jpg
image005(001).jpgimage007(001).jpg


Hot Tags: στρατιωτική αστυνομική γιλέκο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει