Στρατιωτική Σκηνή Σκοποβολής

Όταν οι ζωές εξαρτώνται από αυτό, τα εργαλεία σας δεν μπορούν να αποτύχουν. Το QPC Quick Release Plate Carrier έχει σχεδιαστεί για να κρατάει δυνατά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Όταν οι ζωές εξαρτώνται από αυτό, τα εργαλεία σας δεν μπορούν να αποτύχουν. Το QPC Quick Release Plate Carrier έχει σχεδιαστεί για να κρατάει δυνατά. Παρέχει την απαιτούμενη προστασία σε επικίνδυνα περιβάλλοντα κρατώντας στη θέση της μαλακή θωράκιση και πλάκες. Με το μαξιλάρι ματιών για αυξημένη ροή αέρα και γεμισμένους ώμους για περισσότερη άνεση, το QPC έχει σχεδιαστεί πρώτα και κύρια με μέγιστη προστασία κατά νου. Το χαρακτηριστικό έλξης απελευθέρωσης παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης απομάκρυνσης και το σύστημα έλξης μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί για τον αριστερό ή δεξιό ώμο.

Σημείωση: ο φορέας πλάκας δέχεται μαλακή θωράκιση και πλάκες SPEAR / BALC μπροστά και πίσω.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής σας;
Στέλνετε με ρητή, αεροπορική, θαλάσσια ή άλλους τρόπους ως το αίτημά σας. Έχουμε δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με εξειδικευμένους ναυτιλιακούς πράκτορες

2. Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;

Είμαστε και εργοστάσιο και εμπορική εταιρεία.

3. Μπορείτε να μου παράσχετε τον κατάλογό σας;

Έχουμε χιλιάδες προϊόντα και κάθε μήνα θα κάνουμε πολλά νέα στοιχεία, επομένως η ενημέρωση είναι πολύ γρήγορη. Θα μπορούσατε να μας παράσχετε το αίτημά σας για να σας προτείνουμε ανάλογα;

4. Τι γίνεται με την ποιότητα των προϊόντων σας;
Η ποιότητά μας χρησιμοποιείται για επαγγελματίες αγοραστές και μερικές κυβερνητικές παραγγελίες. Έχουμε 600D oxford, 900D Oxford και 1000D νάιλον υφάσματα γενικά για την αναφορά σας.


image001.jpg

Hot Tags: στρατιωτικό γιλέκο γυρίσματος, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει