Στρατιωτική τακτική φορετή πλάκα

Άνετο γυριστό γιλέκο με σχεδιασμό ενιαίου μεγέθους 4 πολυτελείς θήκες με μαξιλαράκια (3 δεξιά, 1 αριστερά) με κλείσιμο Velcro Deluxe universal θήκη cross-draw με επιπλέον θήκη διπλού μαγνήτη Velcro Σύστημα πίσω βρόχου υψηλής φόρτισης για μεταφορά πρόσθετης ταχύτητας και εργαλεία 2 εσωτερικές θήκες χαρτών / εγγράφων με φερμουάρ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Άνετο γυριστό γιλέκο με σχεδιασμό ενιαίου μεγέθους 4 πολυτελείς θήκες με μαξιλαράκια (3 δεξιά, 1 αριστερά) με κλείσιμο Velcro Deluxe universal θήκη cross-draw με επιπλέον θήκη διπλού μαγνήτη Velcro Σύστημα πίσω βρόχου υψηλής φόρτισης για μεταφορά πρόσθετης ταχύτητας και εργαλεία 2 εσωτερικές θήκες χαρτών / εγγράφων με φερμουάρ. σύστημα εξαερισμού ματιών Αυτό το γιλέκο έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά πραγματικών όπλων με ζωντανά πυρομαχικά.

Είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό νάιλον ιμάντα με βαρύ πλαστικό φερμουάρ. Η ζώνη είναι ένα ουσιαστικό νάιλον ύφασμα με βαρύ πλαστικό κλείσιμο, συγκρίσιμο με παρόμοιο στρατιωτικό εξοπλισμό.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Τι γίνεται με το κόστος αποστολής;

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την ποσότητα παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα πάντα με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων, όταν θέλετε να παραγγείλετε. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε την αποστολή από μόνοι σας.

2. Πώς να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής;
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις μας για να στείλετε τα εμπορεύματα.

3. Πόσο είναι ο χρόνος παράδοσης;

Γενικά, είναι 3 ημέρες εάν τα εμπορεύματα είναι σε απόθεμα. ή 7-30 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι σε απόθεμα, εξαρτάται από την ποσότητα παραγγελίας.

4. Μπορείτε να μου παράσχετε τον κατάλογό σας;

Έχουμε χιλιάδες προϊόντα και κάθε μήνα θα κάνουμε πολλά νέα στοιχεία, επομένως η ενημέρωση είναι πολύ γρήγορη. Θα μπορούσατε να μας παράσχετε το αίτημά σας για να σας προτείνουμε ανάλογα;

image001.jpg

Hot Tags: στρατιωτική τακτικής φορείο πλάκα vest, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, εξατομικευμένες
Εξεταστική

You Might Also Like