Στρατιωτικής Τακτικής Vest με πλάκες

Έχει μια διάσωση λαβή πίσω από το λαιμό, έτσι μπορείτε να εξαγάγετε ένα μέλος της ομάδας τραυματίες. Αυτός ο δείκτης χειρισμού είναι αρκετά εύρωστο, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο ισχυρότερη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

1. έχει μια διάσωση λαβή πίσω από το λαιμό, έτσι μπορείτε να εξαγάγετε ένα μέλος της ομάδας τραυματίες. Αυτός ο δείκτης χειρισμού είναι αρκετά εύρωστο, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο ισχυρότερη. Οι ώμοι και οι δύο έχουν χάλυβα d-rings επισυνάπτεται για κρέμασμα το γιλέκο, όταν αυτή δεν είναι φθαρμένο. (Ένα φορτωμένο γιλέκο μπορεί να ζυγίσει πάνω από 30 κιλά.)

2. η πίσω πλευρά είναι νάιλον webbing με μια μεγάλη νάιλον τσέπη πλέγματος για μια τσάντα ενυδάτωση. Έχει επίσης ένα κλείσιμο Velcro για να εξασφαλίσει στο σάκο νερό και δύο πτερύγια ακόλουθός Velcro στους ώμους για να κρατήσει το πόσιμο σωλήνα.

3. το πίσω μέρος είναι ενισχυμένο με 3 πλατιές λωρίδες βαρύ νάιλον με ραμμένα σε βρόχους για να τοποθετήσει τον εξοπλισμό

4. αριστερή και δεξιά πλευρά μπορεί να προσαρμοστεί για πλάτος μέσω drawstrings


ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ:

1.Μπορούμε να πάρουμε το δείγμα για την αναφορά;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να στείλει δείγματα για την επιθεώρησή σας αν έχουμε τα ίδια ή παρόμοια δείγματα στο χέρι. Νέο πελάτη, ίσως χρειαστεί να πληρώσει το δείγμα (εξαρτάται από την αξία του προϊόντος) και τα τέλη που εκφράζουν. Όταν κάνετε την παραγγελία μας, θα σας επιστρέψουμε. Και αν θέλετε να κάνετε το ίδιο δείγμα σας, όπως απαιτείται, που ίσως χρειαστεί να μας στείλετε το αρχικό δείγμα και η επιβάρυνση της δειγματοληψίας, όταν κάνετε μια παραγγελία της μαζικής παραγωγής, θα σας επιστρέψουμε αυτή η χρέωση σας.

2.Πώς να λύσει τα προβλήματα ποιότητας μετά την πώληση;

(1) Βγάλτε φωτογραφίες των προβλημάτων και να μας στείλετε.

(2) Πάρτε βίντεο από τα προβλήματα και να μας στείλετε.

(3) να επιστρέψετε τα ελαττωματικά προϊόντα σε μας εάν είναι απαραίτητο.

Αφού επιβεβαιώσετε τα προβλήματα, θα σας δώσει την απάντηση εντός 7 ημερών.

3.Μπορούμε να κάνουμε το λογότυπο μας σχετικά με τα προϊόντα;

Ναι. Μπορούμε να κάνουμε το λογότυπο ως σας απαίτηση, καθώς και το σχεδιασμό του έργου σας. Και επίσης μπορούμε να δεχτούμε προσαρμοσμένη υπηρεσία.


image001.jpg

Hot Tags: στρατιωτικής τακτικής γιλέκο με πλάκες, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

You Might Also Like