Δημοσ

Το τακτικό γιλέκο είναι τοποθετημένο σε σκληρό υλικό από νάιλον πλέγμα, το οποίο βοηθά στον αερισμό. Το μπροστινό φερμουάρ είναι μπροστά και μπορεί να ασφαλιστεί επιπλέον με έναν ιμάντα πιστόλι (συμπεριλαμβανόμενο) σπειρωμένο μέσω των βρόχων στο κάτω μέρος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

1. Το τακτικό γιλέκο είναι τοποθετημένο σε σκληρό υλικό από νάιλον πλέγμα, το οποίο βοηθά στον αερισμό. Το Vest φερμουάρ μπροστά και μπορεί να ασφαλιστεί επιπλέον με έναν ιμάντα πιστόλι (συμπεριλαμβανόμενο) σπειρωμένο μέσω των βρόχων στο κάτω μέρος. - Το εσωτερικό του γιλέκου έχει δύο τσέπες εγγράφων με φερμουάρ αριστερά και δεξιά.

2. Η αριστερή πλευρά διαθέτει μια θήκη πιστόλι για τα περισσότερα πιστόλια με μεσαία καρέ, 3 θήκες με πιστόλι που ρυθμίζονται στο ύψος των πιο κανονικών μεγεθών. Χαρακτηριστικά πλευρικής πλευράς 3 θήκες πυρομαχικών,

3. Οι ώμοι στο γιλέκο μπορούν να ρυθμιστούν με μακριές λωρίδες Velcro και επίσης να έχουν 2 διανοητικούς δακτυλίους D για τη σύνδεση καρμπυρατέρ ή άλλου υλικού.

4. Πίσω από το γιλέκο είναι δικτυωτό πλέγμα το οποίο επιτρέπει την προσθήκη κύστης ενυδάτωσης. - Παρέχεται μια λαβή μεταφοράς καθώς και λωρίδες στην πλάτη για την προσθήκη υλικού καμουφλάζ ή άλλων σακουλών.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Τι γίνεται με την ποιότητα των προϊόντων σας;
Η ποιότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη σειρά, έχουμε εντολές παρακολούθησης από την αρχή μέχρι το τέλος. Η επιθεώρηση από τρίτους είναι επίσης αποδεκτή από εμάς. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα παραδοθέντα προϊόντα είναι πιστοποιημένα.

2. Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;

Κύρια προϊόντα τακτικής γιλέκα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, στρατιωτικές τσάντες, σακίδιο, πακέτα ενυδάτωσης, ζώνες γόνατο επιθέματα, στολές, στρατιωτικές μπότες, σακίδια, τσάντες όπλο και σφεντόνα όπλο και ούτω καθεξής.

3. Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής σας;

Στέλνετε με ρητή, αεροπορική, θαλάσσια ή άλλους τρόπους ως το αίτημά σας. Έχουμε δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με εξειδικευμένους ναυτιλιακούς πράκτορες.

4. Ποιοι τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι;

L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal.

5. Αποδέχεστε παραγγελία δείγματος ή διαταγή δοκιμής;

Ναι, καλώς ήρθατε να τοποθετήσετε δείγμα ή παραγγελία.

image001.jpg

Hot Tags: στρατιωτική vest pubg, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει