Στρατιωτική τακτικής

Αξεσουάρ τσάντα: Αξεσουάρ τσάντα μπορεί να είναι προ -, post -, side - set, μπορεί να τεθεί στο φακό - όπως τα αντικείμενα, εύκολο στη χρήση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Αξεσουάρ τσάντα: Αξεσουάρ τσάντα μπορεί να είναι προ -, post -, side - set, μπορεί να τεθεί στο φακό - όπως τα αντικείμενα, εύκολο στη χρήση.

Χάρτης α / πιστοποιητικού: Χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση μικρών εργαλείων και άλλων αντικειμένων, εύκολη και γρήγορη.

Μαγικό ραβδί: Μπορεί να ρυθμίσει τη μαγεία πάστα, χρησιμοποιήστε πιο βολικό.

Σύστημα γρήγορης διαφυγής: Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τραβήξτε το καλώδιο, ολόκληρο το γιλέκο θα διασκορπιστεί αυτόματα.

Σωλήνας εξόδου σταθερού νερού: Ο σωλήνας εξόδου μπορεί να είναι σταθερός, ανθεκτικός στη φθορά και καλή διαπερατότητα αέρα.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Θα διατηρήσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας OEM μου;
Ναί. Θα διατηρήσουμε την ευρεσιτεχνία σας για το λογότυπο μόνο για εσάς αφού μας δώσετε το αρχείο εξουσιοδότησης λογοτύπου για εμάς.

2. Τι γίνεται με την ποιότητα των προϊόντων σας;
Η ποιότητά μας χρησιμοποιείται για επαγγελματίες αγοραστές και μερικές κυβερνητικές παραγγελίες. Έχουμε 600D oxford, 900D Oxford και 1000D νάιλον υφάσματα γενικά για την αναφορά σας.

3. Πώς να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής;
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις μας για να στείλετε τα εμπορεύματα.

4. Πόσο είναι ο χρόνος παράδοσης;

Γενικά, είναι 3 ημέρες εάν τα εμπορεύματα είναι σε απόθεμα. ή 7-30 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι σε απόθεμα, εξαρτάται από την ποσότητα παραγγελίας.

5. Έχετε τη δική σας ομάδα σχεδιαστή;

Ναι, έχουμε τους σχεδιαστές μας, οπότε αν μπορείτε να μας δώσετε το ιδανικό σας, μπορούμε επίσης να φτιάξουμε το δείγμα σε εσάς.


image001.jpg

Hot Tags: στρατιωτικό γιλέκο τακτικής, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει