Σκοπευτική τακτική

Ρυθμιζόμενος ώμος σχεδιασμός γρήγορης διαφυγής: μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το μήκος του ύψους, την μαγική πάστα, την κλειδαριά πόρπης, τη διπλή προστασία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Ρυθμιζόμενος ώμος σχεδιασμός γρήγορης διαφυγής: μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το μήκος του ύψους, την μαγική πάστα, την κλειδαριά πόρπης, τη διπλή προστασία.

Μπροστινή θήκη αφαιρούμενη στο στήθος: τσέπη τακτικού φακού, 2 στρώματα σάντουιτς, πιο βολικό για ταξινόμηση.

Αποσπώμενος τριπλός συνδετήρας: αποσπώμενος τριπλός συνδετήρας, εύκολος στη χρήση, μπορεί να είναι ελεύθερος συνδυασμός.

Αφαιρούμενη τσάντα αξεσουάρ: μπορεί να είναι ελεύθερη να αποσυναρμολογηθεί, πιο βολικό! Η κορυφή ενός χαλαρού σχοινιού σταθερό, μπορεί να αποτρέψει την πτώση.

Αφαιρούμενη τσάντα συντρίμμια / ιατρική συσκευασία: μπορείτε να βάλετε τον τακτικό φακό και άλλα μακρά αντικείμενα, εύκολο στη χρήση. Τα στηρίγματα δείχνουν μόνο, μην συμμετέχετε στο δώρο.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Τι γίνεται με την ποιότητα των προϊόντων σας;
Η ποιότητά μας χρησιμοποιείται για επαγγελματίες αγοραστές και μερικές κυβερνητικές παραγγελίες. Έχουμε 600D oxford, 900D Oxford και 1000D νάιλον υφάσματα γενικά για την αναφορά σας.

2. Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;

Είμαστε και εργοστάσιο και εμπορική εταιρεία.

3. Μπορείτε να κάνετε δείγμα ίδια με τις εικόνες ή τα δείγματα μου;

Ναι, μπορούμε να κάνουμε δείγματα εφόσον μας παράσχετε την εικόνα σας, το σχέδιό σας ή το δείγμα σας.

4. Μπορείτε να κάνετε ΚΑΕ;
Ναι, και κάθε φορά για την παραγγελία σας, μπορούμε να βοηθήσουμε να εκτυπώσετε το λογότυπο ή τις λέξεις όπως ζητάτε, μπορείτε να ράψετε το πλαίσιο προσαρμογής όπως χρειάζεστε

5. Μπορούμε να φτιάξουμε το λογότυπό μας στα προϊόντα;

Ναί. Μπορούμε να κάνουμε το λογότυπο ως απαίτηση σας καθώς και το σχέδιό σας σχεδιασμού. Και δεχόμαστε επίσης την προσαρμοσμένη υπηρεσία.


image007(001).jpg


Hot Tags: γυρίσματα τακτικής vest, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει