Τακτικής θωράκισης

Σχεδιασμός φόρτωσης πολλαπλών τσέπης: αποσπώμενο, plug-in, επανασυναρμολογημένο, ειδικά σχεδιασμένο για αποστολές πεδίων!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Σχεδιασμός φόρτωσης πολλαπλών τσέπης: αποσπώμενο, plug-in, επανασυναρμολογημένο, ειδικά σχεδιασμένο για αποστολές πεδίων!
Σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης: ανάλογα με το σχήμα του αμαξώματος, το μέγεθος της διάτρησης μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα, έτσι ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η τοποθέτηση και η απενεργοποίηση.
Ακριβός και γρήγορος σχεδιασμός προσαρμογής ώμων: ανάλογα με το μήκος του ύψους. , εύκολο να φορέσει και να απογειωθεί, να αναπνέει και να αποσυμπιέζεται
Modular σύστημα Molle: Τεχνολογία λέιζερ, μπορεί να μεταφέρει εξαρτήματα και να επικολλήσει προσωπικά αυτοκόλλητα
Σύστημα ταχείας απασφάλισης με το ένα χέρι: τραβήξτε τη συσκευή ταχείας αποδέσμευσης και ολόκληρος ο εξοπλισμός γιλέκων θα αποσυνδεθεί αυτόματα και θα ταξιδέψει το φως.
Κρυμμένη συσκευή διάσωσης: η γρήγορη διάσωση τραυματιών στη μάχη πραγματοποιείται μέσω της διάσωσης
Ενσωματωμένο σκούρο σάκο: μπορεί να φορτώνει προστατευτικές πλάκες και να προστατεύει το σώμα πριν και μετά
Σύστημα εκτροπής αέρα: Αναπνεύσιμο πλέγμα για την ενίσχυση του αερισμού και της διαπερατότητας του αέρα
Σχήματος U 270 λουρίδα ώμου: μαλακό μαξιλάρι, ισορροπημένη κατανομή βάρους σύμφωνα με την εργονομία


Συχνές ερωτήσεις:

1. Θα διατηρήσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας OEM μου;
Ναί. Θα διατηρήσουμε την ευρεσιτεχνία σας για το λογότυπο μόνο για εσάς αφού μας δώσετε το αρχείο εξουσιοδότησης λογοτύπου για εμάς.

2. Μπορείτε να μου παράσχετε τον κατάλογό σας;

Έχουμε χιλιάδες προϊόντα και κάθε μήνα θα κάνουμε πολλά νέα στοιχεία, επομένως η ενημέρωση είναι πολύ γρήγορη. Θα μπορούσατε να μας παράσχετε το αίτημά σας για να σας προτείνουμε ανάλογα;

3. Πώς να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής;

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις μας για να στείλετε τα εμπορεύματα.

4. Μπορείτε να παρέχετε δείγματα;

Φυσικά μπορούμε, αλλά το δείγμα και το κόστος αποστολής πρέπει να πληρώνονται από εσάς εκ των προτέρων. Εάν εγκρίνετε τα δείγματα που σας στέλνουμε και υποβάλετε μια παραγγελία η ποσότητα της οποίας δεν είναι μικρότερη από το MOQ μας, το κόστος του δείγματος θα επιστραφεί πλήρως.

5. Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;

Κύρια προϊόντα τακτικής γιλέκα, αλεξίσφαιρα γιλέκα, στρατιωτικές τσάντες, σακίδιο, πακέτα ενυδάτωσης, ζώνες γόνατο επιθέματα, στολές, στρατιωτικές μπότες, σακίδια, τσάντες όπλο και σφεντόνα όπλο και ούτω καθεξής.Hot Tags: τακτικό γιλέκο θωράκισης, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει