Τακτικής Vest Assault

Ρυθμιζόμενος ώμος σχεδιασμός ταχείας διαφυγής: το μήκος μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος και το σχήμα, τα μαξιλαράκια έχουν σχεδιαστεί για αποσυμπίεση και αερισμό και η θέση μπορεί να μετακινηθεί.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Ρυθμιζόμενος ώμος σχεδιασμός ταχείας διαφυγής: το μήκος μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος και το σχήμα, τα μαξιλαράκια έχουν σχεδιαστεί για αποσυμπίεση και αερισμό και η θέση μπορεί να μετακινηθεί.

Αφαιρούμενη τσέπη στο στήθος: μπορεί να φέρει τακτικό φακό, μαχαίρι, σπρέι δακρύων, κλπ.

Το μπροστινό μέρος είναι εξοπλισμένο με τριπλά κλιπ: τριπλά κλιπ, τα οποία είναι πιο εύχρηστα και μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα.

Αποσπώμενο μεμονωμένο φυσίγγιο: μπορεί να αποσπαστεί ελεύθερα και πιο άνετα. Η κορυφή έχει ένα ελαστικό σχοινί στερεωμένο για την αποφυγή πτώσης.

Τρισδιάστατη οθόνη υφαντών ματιών στο εσωτερικό: σύστημα καθοδήγησης αέρα, διαπερατότητα αέρα και γρήγορη ξήρανση, άνετη στην χρήση.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής σας;
Στέλνετε με ρητή, αεροπορική, θαλάσσια ή άλλους τρόπους ως το αίτημά σας. Έχουμε δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με εξειδικευμένους ναυτιλιακούς πράκτορες

2. Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;

Είμαστε και εργοστάσιο και εμπορική εταιρεία.

3. Μπορούμε να πάρουμε το δείγμα για αναφορά;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να στείλουμε δείγματα για την επιθεώρησή σας αν έχουμε τα ίδια ή παρόμοια δείγματα στο χέρι. Σε νέο πελάτη, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε το δείγμα (εξαρτάται από την αξία του προϊόντος) και τα ρητά τέλη. Όταν τοποθετήσετε την παραγγελία σε εμάς, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Αν επιθυμείτε να φτιάξουμε το ίδιο δείγμα όπως εσείς ζητήσατε, ίσως χρειαστεί να μας στείλετε το αρχικό δείγμα και το τέλος δειγματοληψίας, όταν κάνετε παραγγελία χύδην παραγωγής , θα σας επιστρέψουμε αυτή την χρέωση.

4. Θα μπορούσατε να εισαγάγετε εν συντομία για την εταιρεία σας;

Ιδρύθηκε το 2006 Guangzhou Yakeda Εξωτερική Ταξίδια Προϊόντα CO, Ltd. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας στρατιωτικών, στρατιωτικών και υπαίθριων ταξιδιωτικών προϊόντων. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμώνται σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σημάτων σε όλο τον κόσμο.

5. Πώς να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής;

Μπορείτε να παραγγείλετε online και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να στείλετε τα προϊόντα.Hot Tags: τακτικό γιλέκο επίθεσης, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει