Τακτική φορεσιά

Προσαρμογή του τακτικού γιλέκου - Μέγεθος τεμαχίου: 16 * 12 * 5 ιντσών, Πλήρως ρυθμιζόμενο σε περιφέρεια και μήκος για προσαρμοσμένη προσαρμογή μέσω έξι ταινιών έντασης στις πλευρές και δύο λωρίδων Long Loop στους ώμους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Προσαρμογή του τακτικού γιλέκου - Μέγεθος τεμαχίου: 16 * 12 * 5 ιντσών, Πλήρως ρυθμιζόμενο σε περιφέρεια και μήκος για προσαρμοσμένη προσαρμογή μέσω έξι ταινιών έντασης στις πλευρές και δύο λωρίδων Long Loop στους ώμους. Ρυθμιζόμενη διαστασιολόγηση μεγέθους S -XXL για μέγεθος αμερικανικών ανδρών (μέγεθος μέσης έως 51 ιντσών).

Το τακτικό γιλέκο είναι τοποθετημένο σε σκληρό υλικό νάιλον πλέγματος που αερίζεται τον αέρα. Το Vest φερμουάρ μπροστά και μπορεί να στερεωθεί επιπλέον με έναν ιμάντα πιστόλι (συμπεριλαμβάνεται) με σπείρωμα μέσω των βρόχων στο κάτω μέρος. - Το εσωτερικό του γιλέκου έχει δύο τσέπες εγγράφων με φερμουάρ αριστερά και δεξιά.

Η αριστερή πλευρά διαθέτει μια θήκη πιστόλι για τα περισσότερα πιστόλια με μεσαία καμπύλη, 3 θήκες με πιστόλι που είναι ρυθμιζόμενα στο ύψος των πιο κανονικών μεγεθών mag. Η δεξιά πλευρά διαθέτει 3 θήκες πυρομαχικών, μεγάλο θήκη που μεταφέρει το κέλυφος και ένα στρώμα γυρίσματος.

Οι ώμοι στο γιλέκο μπορούν να ρυθμιστούν με λωρίδες μεγάλου βρόχου και επίσης έχουν 2 διανοητικούς δακτυλίους D για τη στερέωση καραμπίνερ ή άλλου εξοπλισμού. Το πίσω μέρος του γιλέκου είναι δικτυωτό πλέγμα το οποίο επιτρέπει την προσθήκη κύστης ενυδάτωσης. - Παρέχεται μια λαβή μεταφοράς καθώς και λωρίδες στην πλάτη για την προσθήκη υλικού καμουφλάζ ή άλλων σακουλών. Η αριστερή και η δεξιά πλευρά μπορούν να ρυθμιστούν για το πλάτος μέσω των ιμάντων.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής σας;
Στέλνετε με ρητή, αεροπορική, θαλάσσια ή άλλους τρόπους ως το αίτημά σας. Έχουμε δημιουργήσει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με εξειδικευμένους ναυτιλιακούς πράκτορες

2. Θα μπορούσατε να εισαγάγετε εν συντομία την επιχείρησή σας;

Ιδρύθηκε το 2006 Guangzhou Yakeda Εξωτερική Ταξίδια Προϊόντα CO, Ltd. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας στρατιωτικών, στρατιωτικών και υπαίθριων ταξιδιωτικών προϊόντων. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμώνται σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σημάτων σε όλο τον κόσμο.

3. Πώς να λύσετε τα προβλήματα ποιότητας μετά την πώληση;

(1) Κάντε φωτογραφίες των προβλημάτων και στείλτε μας.

(2) Πάρτε βίντεο από τα προβλήματα και στείλτε μας.

(3) Επιστρέψτε τα ελαττωματικά προϊόντα σε εμάς αν είναι απαραίτητο.

Αφού επιβεβαιώσουμε τα προβλήματα, θα σας απαντήσουμε εντός 7 ημερών.

4. Μπορούμε να φτιάξουμε το λογότυπό μας στα προϊόντα;

Ναί. Μπορούμε να κάνουμε το λογότυπο ως απαίτηση σας καθώς και το σχέδιό σας σχεδιασμού. Και δεχόμαστε επίσης την προσαρμοσμένη υπηρεσία.Hot Tags: τακτικές γιλέκο μεταφοράς, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, προσαρμοσμένη
Εξεταστική

You Might Also Like