Τακτικός φορέας εξωτερικών ποδιών

Αυτό το γιλέκο προσφέρει μια νέα καινοτόμο προσέγγιση στο σχέδιο θωράκισης σώματος. Αυτός ο εξαιρετικά επεκτάσιμος, πλευρικός ανοιγόμενος φορέας επιτρέπει στις τακτικές μονάδες την ευελιξία να ρυθμίζει το σύστημα θωράκων σώματος ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της αποστολής.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

Αλεξίσφαιρη πλάκα

>> ενσωματωμένες θήκες σκούρου διαμερίσματος

>> φορτωμένο σχέδιο, μαγική πάστα σταθερή

>> ελαφρύ τακτικό γιλέκο

>> Αυτό το γιλέκο έχει αλεξίσφαιρο σχεδιασμό τσέπης.

Αφαιρούμενη, αναδιοργανώσιμη, plug-in

Αυτό το γιλέκο προσφέρει μια νέα καινοτόμο προσέγγιση στο σχέδιο θωράκισης σώματος. Αυτός ο εξαιρετικά επεκτάσιμος, πλευρικός ανοιγόμενος φορέας επιτρέπει στις τακτικές μονάδες την ευελιξία να ρυθμίζει το σύστημα θωράκων σώματος ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της αποστολής. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα απελευθέρωσης του πλήρους γιλέκου με μία γρήγορη κίνηση, επιλογή του συγκεκριμένου επιπέδου προστασίας που απαιτείται, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η κινητικότητα, η ευελιξία και το ουσιαστικά βελτιωμένο εύρος κίνησης για τον χειριστή.

Συμβατό Σύστημα Πλέγματος Molle

Οι τακτικοί μεταφορείς διαθέτουν βαρέως τύπου, νάιλον ράμματα, που φέρουν φορτίο και παρέχουν γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση διαφόρων σάκων και αξεσουάρ συμβατών με MOLLE - σε οποιαδήποτε θέση στο γιλέκο.

Εξαιρετικά ισχυρό νάιλον

Η εξωτερική κατασκευή κάθε τακτικού φορέα αποτελείται από ένα εξαιρετικά ισχυρό και ελαφρύ ύφασμα. Κατασκευασμένο από 600D ανθεκτικό νερό απωθητικό outershell, αυτό το υλικό αντιστέκεται δάκρυ και τρυπήματα και είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην τριβή.


Συχνές ερωτήσεις:

1. Θα διατηρήσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας OEM μου;
Ναί. Θα διατηρήσουμε την ευρεσιτεχνία σας για το λογότυπο μόνο για εσάς αφού μας δώσετε το αρχείο εξουσιοδότησης λογοτύπου για εμάς.

2. Τι γίνεται με την ποιότητα των προϊόντων σας;
Η ποιότητά μας χρησιμοποιείται για επαγγελματίες αγοραστές και μερικές κυβερνητικές παραγγελίες. Έχουμε 600D oxford, 900D Oxford και 1000D νάιλον υφάσματα γενικά για την αναφορά σας.

3. Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη σταθερή ποιότητα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία;
Α: Μεγάλα αποθέματα για ύφασμα, ιμάντες, πόρπες, άλλα αξεσουάρ και ειδικευμένους εργαζόμενους, για να βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα είναι σταθερή και μικρή για το χρόνο παραγωγής.

4. Πώς μπορώ να φτάσω τον τιμοκατάλογο σας;

Παρακαλούμε αισθανθείτε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tradeanager online ή να μας στείλετε μια ερώτηση, τότε μπορούμε να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο και περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

5. Μπορώ να κάνω μια παραγγελία με ποσότητα μικρότερη από το MOQ;

Η ποσότητα παραγγελίας μπορεί να είναι λίγο μικρότερη από το MOQ μας, αλλά ίσως η τιμή θα είναι λίγο μεγαλύτερη.

black molle tactical vest(1)black molle tactical vest(2)

black molle tactical vest(3)positive:black molle tactical vestHot Tags: τακτικής εξωτερικό φορέα vest, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει