Τακτικής στολή στυλ

Το πίσω μέρος του γιλέκου είναι δικτυωτό πλέγμα το οποίο επιτρέπει την προσθήκη κύστης ενυδάτωσης. - Παρέχεται μια λαβή μεταφοράς καθώς και λωρίδες στην πλάτη για την προσθήκη υλικού καμουφλάζ ή άλλων σακουλών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομερής περιγραφή:

· Υψηλή ποιότητα και αντοχή: κατασκευασμένο από πολυεστέρα κρυπτογράφησης 600D. Υλικά υψηλής ποιότητας και ραφές. Πλέγμα ματιών για τον εξαερισμό και την άνεση, Σύστημα βρόχου υψηλής βάρους για αρθρωτά εξαρτήματα. MOLLE & VELCRO: Ο οπίσθιος πίνακας του γιλέκου είναι κατασκευασμένος με αρθρωτό πλέγμα για την προσάρτηση πρόσθετων γραναζιών και σακουλών. Το πίσω μέρος του γιλέκου διαθέτει εσωτερική θήκη ενυδάτωσης (δεν περιλαμβάνεται η κύστη).

· Τσάντα πολλαπλών επιλογών: 1 θήκη Deluxe Universal, 3 Deluxe Ρυθμιζόμενη θήκη Mag Magic, 3 Deluxe Universal Pistol Mag / Θήκη φακού 1 Ραδιόφωνο, 1 Μεγάλο πακέτο ID, Ώμος Sniper. Μια μεγάλη modular τακτικής γιλέκο για τα παιχνίδια Airsoft και Paintball. Οι ώμοι στο γιλέκο μπορούν να ρυθμιστούν με λωρίδες μεγάλου βρόχου και επίσης διαθέτουν 2 διανοητικούς δακτυλίους D για τη στερέωση των καραμπίνερ ή άλλων εξαρτημάτων.

· Πίσω από το γιλέκο είναι δικτυωτό πλέγμα το οποίο επιτρέπει την προσθήκη κύστης ενυδάτωσης. - Παρέχεται μια λαβή μεταφοράς καθώς και λωρίδες στην πλάτη για την προσθήκη υλικού καμουφλάζ ή άλλων σακουλών.

· Το τακτικό γιλέκο είναι τοποθετημένο σε σκληρό υλικό νάιλον πλέγματος που αερίζεται τον αέρα. Το Vest φερμουάρ μπροστά και μπορεί να στερεωθεί επιπλέον με έναν ιμάντα πιστόλι (συμπεριλαμβάνεται) με σπείρωμα μέσω των βρόχων στο κάτω μέρος. - Το εσωτερικό του γιλέκου έχει δύο τσέπες εγγράφων με φερμουάρ αριστερά και δεξιά.

Συχνές ερωτήσεις:

1. Τι γίνεται με το κόστος αποστολής;

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την ποσότητα παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα πάντα με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων, όταν θέλετε να παραγγείλετε. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε την αποστολή από μόνοι σας.

2. Πώς να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής;
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις μας για να στείλετε τα εμπορεύματα.

3. Πόσο είναι ο χρόνος παράδοσης;

Γενικά, είναι 3 ημέρες εάν τα εμπορεύματα είναι σε απόθεμα. ή 7-30 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι σε απόθεμα, εξαρτάται από την ποσότητα παραγγελίας.

4. Έχετε τη δική σας ομάδα σχεδιαστή;

Ναι, έχουμε τους σχεδιαστές μας, οπότε αν μπορείτε να μας δώσετε το ιδανικό σας, μπορούμε επίσης να φτιάξουμε το δείγμα σε εσάς.

5. Θα μπορούσατε να εισαγάγετε εν συντομία την επιχείρησή σας;

Ιδρύθηκε το 2006 Guangzhou Yakeda Εξωτερική Ταξίδια Προϊόντα CO, Ltd. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας στρατιωτικών, στρατιωτικών και υπαίθριων ταξιδιωτικών προϊόντων. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμώνται σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σημάτων σε όλο τον κόσμο.

1

2


Hot Tags: τακτικής γιλέκο στυλ, την Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, προσαρμοσμένες
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει